Tavoitteita, onko niitä?

0

Kirjoittaja satu | Kategoria Tollot | Lisätty 23.08.2014

kuva 1

Tuossa tänään tulin hieman miettineeksi tavoitteita Iisin kanssa. Tähän asti on edetty aika hissukseen, olen halunnut antaa pennun olla pentu ja katsoa mihin suuntaan se kehittyy ja kasvaa (kasvaako?). Nyt kuitenkin iski olo, et ”tartteis varmaan tehdä jotain”. Vaikka onhan me tehty, paljonkin. Tottista aloitettu, vähän agilityä, sukkapalloa, jälkeä, tapakasvatusta, noutajajuttuja. Mutta myös on koitettu leikkiä, tavata muita koiria, matkustaa ja tottua asioihin. Näyttelyitä on koluttu, mutta siihen tulee nyt hieman taukoa, kun tuo ipana on aikamoisessa ”vaiheessa”. Jos kerran kävisi jossain junioriluokassa pyörähtämässä?

Mutta mihin tähtään? Lajeja kun on niin miljoona. Tänään tajusin, että haavenani on joskus päästä MM-kisoihin, nimenomaan pelastuskoirapuolelle ja siellä raunioille. Yksilöihin tai oikeastaan vielä mieluummin joukkueeseen. Se voisi olla ykköstoive. Toki haluan suorittaa (yksilö)rauniokokeet, ainakin iporit, alkaen soveltuvuuskokeesta.

Myös FRF-toiminta kiinnostaa, mutta katotaan riittääkö aika ja rahkeet siihen.

Ja tietysti olisi kiva saada Iisi ”oikeaksi” pelastuskoiraksi. Ja päästä joukkue-SM:iin. Niin kovasti harmittaa, että se jää taas väliin.

Haku vaan ei tunnu mun jutulta, sen jättänen vähemmälle, mutta ehkä sitäkin sitten joskus enemmän.

Jäljen suhteen toivon, että Tuomo innostuu niin paljon, että suorittaa sen kanssa pelastusjälkikokeet.

Agilityssä olisi kiva, jos Tuomo saisi siitä kisakoiran, sellaisen minkä kanssa voisi vaikka huvikseen kisailla.

Tokossa voisi käydä huvin ja kisakokemuksen vuoksi, mutta se vaan ei ole mun juttu.

Ja toki vesipelastuksen soveltuvuuskoe on hieman hampaankolossa, eli sinne kai sitten.

Näyttelyissä se voisi pärjätä, mutta selvinnen vaikkei pärjäisi. Koska sitten jos se pärjää, niin sit tarttee mennä taipparikurssille….huh.

Että sellaista pienen koiran pään menoksi. Pitänee alkaa tehdä järjestelmällisemmin töitä unelmien eteen, kai se pentukausi alkaa muuttuu murkkuiäksi, mörkökaudeksi ja nuoren koiran elämäksi. Kunhan pysyisi terveenä tuo pieni mies.

8 kk

Kommentoi