Jipii täs TERVE!

0

Kirjoittaja satu | Kategoria Tollot | Lisätty 07.04.2014

Taas mut roudattiin eläinlääkäriin! Eikä edes sille mukavalle, lässyttävälle tädille, vaan sille miehelle, joka ei ymmärrä, et mun kuuluu saada mässyä kun olen niin kiltisti. Syy, miksi sinne jouduin, oli se, et mua vähän yskitti. Etenkin öisin. No jotain puhetta kuulin jostain ”nestettä keuhkoissa” ja ”kennelyskä”. Kuulemma ipana ei päässyt sen takia sunnuntaina kantamaan variksiakaan! Ois kai voinut tartuttaa sisaruksiin sen ”kennelyskän”. Mikä kennel tää muka on?

No eihän se setä mitään vikaa mun keuhkoista löytänyt vaikka miten kuunteli. Kaikki kuulemma hyvin. Ehkä joku virus, tai olen ehkä vilustunut? Siis täh? Iisiä ei tartte pitää erityksessä muusta maailmasta, jos se ei oireile. Hyvä niin, menee välillä roikkumaan muitten korviin (tai variksiin). Kakkaamisestakin kuulin niiden juttelevan, ja jostain tylosiinin jatkumisesta. Se on varmaan se juttu, kun saan ylimääräisen siivun kinkkua aamuin illoin. Se saa jatkua, sopii. Kuulemma mun kakkaa pitää nyt vähän seurata, joten kakatakaan ei saa sit enää rauhassa. On tää, mähän oon siis ihan terve! Kato vaikka toi kuva, painitaan Iisin kanssa ihan täysillä eikä tunnu missään.

kuva11

Olin muuten lauantaina Timolla hoidossa ja se vei mut juoksemaan! Siis silleen oikeesti, ei mitään kevyttä kenttähölkkää niin kuin joskus Satu yrittää. Pari kilsaa meni ihan joo, mut sit se alkoi vähän puuduttaa. Mut mentiin vaan! Aika hevii settii. Siinä kuitenkin alla oli normilenkki ja illalla vielä käytiin ettii muovipurkkeja. Emmä oikein jaksanut innostua siitä, se on vähän tylsää touhua. Etsiköön itse, sen harrastushan se on! Mut kyl mä olin aika raato sen hoitokeikan jälkeen, huhhuh! Olihan siellä kissakin, jota piti kouluttaa, et nukkumisaikaan ei häiritä. Ja sit kotona ipana vaan roikku korvissa. Pitihän sen kanssa vähän pelata, ettei se ihan luule, et oon sen unohtanut. Kyl toi ipana on ihan kiva, vaikka lenkilläkin se yrittää leikkiä! Ei oikein vielä tajua, et lenkillä haistellaan ja syödään kaikkea mahdollista, eikä riekuta. Sisällä sit voi, se on paljon hauskempaa kun matot menee rullalle ja Pötkö-poliisi hermostuu.

Et sellaista tää elämä ton ”hysteerisen” emännän kanssa. Tarttee saada varmaan se kissankarvapallo kurkusta pois, ettei se ihan menetä hermojaan. Moro!

Kommentoi