Kaikkee kivaa taas

0

Kirjoittaja satu | Kategoria Elämää, ei sen enempää | Lisätty 31.07.2013

Pari viikkoa jos vielä jaksaisi puurtaa töissä (missä se hiljainen heinäkuu oli tänä vuonna?) niin sitten ois taas kaikkee kivaa luvassa. Ensin Joensuun Metkun kanssa missimittelöihin, siitä Joensuun raunioille treenaamaan ja edelleen Kuopioon pelastuskoiramuodostelman kurssille (työajalla!). Mukaan reissuun lähtee Matomies eli maailman mainioin pieni bordercollie Pätmän! Sille on varmasti tosi jännä viikko, kun on vieraita ihmisiä ja koiria, kulkemista, rauniotreeniä, odotusta…Innolla odotan miten Pätmän pärjää ja ennenkaikkea on mielenkiintoista nähdä sen kehittyminen raunioilla. Kiitos vaan Pasi kun annat sen niin auliisti tuollaiseen koitokseen 🙂

Sitten pitää käydä pari päivää töissä ennen kuin matka suuntautuu Viroon. Siellä on iro-testi eli kv-ipor-koe. Osallistujia on kuulemma pikkasta vaille pirusti eli yli 30! Mukaan lähtee Mari ja Ilo, kiva ja tuloksellinen reissu toivottavasti tulossa!

Viron reissulta saa palautua muutaman päivän (josko ehtisi vaikka mökille?) ennen kuin vuokra-asuntoautoon tungetaan neljä ihmistä ja neljä koiraa ja nokka suunnataan – jonnekin! Tarkka plääni vielä tekemättä, mutta jotain luontoon liittyvää on mielessä. Tarkoitus on myös vaan olla ja ihmetellä ja nauttia lomasta. Innolla odotan sitäkin.

Loman lopuksi on vielä luvassa Petekarin Pelastajien vuotuinen kokoontumisajo Raumalla. Annika Himanen tulee kouluttamaan, joten taatusti antoisa viikonloppu.

On se vaan aika mukavaa pitää loma näin loppukesästä 🙂

heinäkuu2013

Kommentoi